WHAT DO YOU WANT TO ACCOMPLISH IN LIFE?

submitted by: http://xobekahgirl.tumblr.com
Submitted by: http://xobekahgirl.tumblr.com
submitted by: anonymous

Jag har börjat fundera lite på nummer 46. Just nu har jag en lista på fjorton städer vilket är lite för mycket för att ta sig igenom på en månad, trots det finns det några jag skulle vilja lägga till. Det sägs att man ska börja planera i tid, måste säga att jag är bra på det den här gången.

110818

"Tänker skriva ett Grattis-sms till dig nu eftersom facebookchatten är bedrövligt opersonlig! Puss! <3"

Jag brukar nämna Tobias Ohlsson som en av mina bittraste (men härligaste) vänner, men jag tror att han har en weak spot för födelsedagar för mina bästa gratulationer får jag alltid av honom.

110817

Tumblr_kt2ebwqpxv1qzeh8no1_500_large

Har ätit en fin middag med två av mina bästa flickvänner, druckit precis en lagom mängd av rosévin och drinkar för att ramla in hemma innan tolvslaget. Nu kvarstår bara om jag ska gå och lägga mig och somna innan det officiellt är min födelsedag eller om jag ska vara vaken bara för att jag kan.

(ADD-ON TILL FÖREGÅENDE POST)


RONJAS ÖNSKELISTA

Jag är inte så pretentiös att jag gör det här på eget initiativ, okej? Det här har blivit efterfrågat, okej? Bra då är vi med på det allihopa. Jag fyller år imorgon och kommer fira med släkten då så be aware att vissa saker kan förändras, men ni får inte riktigt samma önskningar som dom heller..

Så here we go, Ronjas topp åtta önskningar till hennes tjugoförsta födelsedag utan inbördes ordning!

1. Jag önskar mig kopiösa mängder alkohol. Jag har haft sjukt kul när jag lärt mig att slänga drinkar och fortsätter gärna med detta intresse! En schysst whiskey vore trevligt så jag kan blanda min favoritdrink, gärna Maker's Mark men bara det är en bourbon. Eller så kan ni ge mig Boda Nova Drink-  eller Cocktailglas (design Barbro Wesslander) så jag har något att dricka ur.

2. Quick n’ice OBH Nordicas glassmaskin, 'nough said

3. Jag önskar mig spa. Behandlingar på spa eller bara ett tiny presentkort så det känns rättfärdigat att slänga ut pengar på det (typ som jag ska göra imorgon)! I Sundsvall gillar jag Marielles, i Stockholm är jag oblivious.

4. Jag önskar mig body shop produkter. Är ni förvånade är
vi nog inte vänner på riktigt, just nu är jag mest sugen på Mango eller Shea.

5. Jag önskar mig tv-serier. Främst tycker jag att jag har för lite True Blood (s2-3), Big bang theory (2-4) och Supernatural där jag saknar alla säsonger! Skam!

6. Prenumeration på DN, om ni vill uppmuntra mitt vuxna jag.

7. Eller på ELLE, om ni vill uppmuntra my girly self.

8. Jag önskar mig filmer (dvd/blu-ray), Stardust, 300, Dumpa honom, easyA, the social network osv osv

FOCUS


28. Something that you miss

Ingen sa att det skulle vara bara en sak, eller hur? Eftersom det finns gott om saker, platser och personer som jag inte saknar att ha nära mig i mitt liv just nu. Jag saknar mina mor-föräldrar och min farmor väldigt mycket och jag saknar att jag inte kände dem bättre. Sedan saknar jag konstant tid.

VIDEOFY



Det här är vad jag har haft för mig de senaste veckorna av min sommar, jag langar ett bildregn om ett tag också. Måste bara sortera lite bland håkan och the ark först.

Och ja, ljudet på the sounds är fullkomligt uselt men var lite nöjda med mig att filmen faktiskt är från pressdiket istället?

110805

Tumblr_lpdfgwrxkw1qgroito1_500_large

Idag är vad jag nämner som en ledig dag. Egentligen jobbar jag på kasinot men eftersom jag inte börjar förrän klockan åtta ser jag det inte som en störning. Jag hade verkligen velat gått och simmat men vädret ger mig inget sug så jag sitter inne och gör småsaker som jag aldrig tar mig tid för. Sorterar bilder, laddar upp dom på ansiktsboken, ser på dåliga dag-tv program och checkar av saker från mina listor.

Jag har verkligen saknat att göra småsaker.

FLUFFY!

IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIIIIEEEE!

Jag minns att när Ida först började bläddra igenom min blogg när vi lärde känna varandra hakade hon upp sig lite där jag skrivit noggrant om mina närmaste vänner och varför de betydde mycket för mig. I mitt nuvarande sinnesstånd förtjänar du nästan en uppsats. Men du får hålla tillgodo med detta.

Ida och jag har varit vänner i sex månader, det här är varför jag älskar henne;
Att kunna skratta tillsammans är oerhört viktigt och jag måste säga att du gör mig glad, gladare än många andra. Men trots det så lyssnar du och förstår även de seriösare situationerna och du bryr dig vilket är sjukt viktigt. Du som inte försöker leka nåt du inte är, med båda fötterna på jorden (eller i molnen beroende på humöret), visade sig vara precis vad mitt in-the-making jag behöver.

(sedan att du spenderar två veckor i Miami och utan alla souvenirer lyckas snubbla över enhörningen från Despicable Me som "genast får dig att tänka på mig" och dessutom skickar den som PEPP-POST för att det är för långt till min födelsedag.. hjärtat, det finns inte nog med ord)

WIIIE!

Pottermore, jag orkar inte förklara vad det är, så om ni inte vet så får ni ta reda på det. Eller jag vet knappt vad det är men jag är nördig nog för att vilja ta del av det! Iaf pottermore... fick ett förtids account idag :DDD men jag har inte fått mitt andra mail så det kommer kanske ta ett tag innan jag får se hela sidan. Kul att man inte fick välja användarnamn själv och jag heter FeatherPumpkin9. Hehe.


RSS 2.0