LOVE

Topshop cape

 

Den där vill jag ha. Ja, precis den. Den är en touch för dyr för min ekonomi men varje dag jag går på stan stirrar jag på den lite längre och funderar om det är den typen av jacka jag kan kasta bort lite sparpengar på. Det tror jag faktiskt att det är, vi får se om den hamnar på någon rea!

DAY 21



Förra gången jag skulle dela med mig av ögonblick gav jag er bilder. Den här gången ska ni få ögonblick igen - fast i videoform. Jag njuter när jag ser dom här, bara så att ni vet.

LOVE

mrgolightly:  writtenonthewind: lawyerupasshole

gifake:  (500) Days of Summer (2009)
otters4evr:  peggymoffitt:  Une femme est Une Femme, Jean-Luc Godard

love it a letter sent a thousands of time.

110205



Okej. Så ångesten i förra inlägget kanske till viss mån stavas lägenhet. Jag är väldigt sugen på att skuldsätta mig med någon miljon eller två alltför tidigt i livet - så nu är det sagt. Jag har en ekonomisk sida som berättar för mig att jag är craaaazy för tänk om jag förlorar hundratusentals kronor i en försäljning om jag nu inte stannar i huvudstaden om två år. Sedan finns den ekonomiska sidan som säger att bostadspriserna inte sjunkit markant över de senaste åren och om jag nu vill bo kvar om två år är det inte smartare att för samma (läs nästan mindre) månadskostnad kunna göra avbetalningar på ett lån istället för på en hyra som bara försvinner?

Dessa sidor slåss i min hjärna konstant. Det är lite som myrornas krig på tv när jag försöker fokusera på problemet.. tillsvidare lägger jag det åt sidan och går på lika många visningar som jag lämnar intresseanmälningar på hyresrätter. Så det så.

VINNA PÅ LOTTO?

Jag har så dåligt med pengar just nu. Verkligen uruselt.

Jag hatar att ha dåligt med pengar, att ha nästan-tomt på kontot redan i början av månaden. Hatar. Och ha en massa utgifter dessutom. Allt det här startade när jag skulle betala mina danskurser och hela min lön från Casa flög ut genom fönstret. Jag gillar att ha stora buffrar, pengar till grejer jag kommer behöva när jag väl flyttar (ny soffa, byrå, bord till köket, osv, osv). Spara till sommaren. Spara till italienresa. Fundera på hur jag kan få någon egen plats att bo så billigt som möjligt. Och så vill man till havet, stranden, tropikerna. Jag vill resa länge, men har inte råd, och skulle jag göra mig råd har jag tömt mina sparkonton och det är ju tamejfan ingenting värt.


Suck.


Ja, och så har jag PMS.


110204

 awww.

DAY 20

Det har hunnit bli februari. Februari som är årets kortaste men gråaste och deppigaste månad enligt mig och nu längtar jag innerligt efter våren. Det finns inte mycket att säga om månaden men jag har goda förhoppningar. Mestadels för att det bara hunnit gått två dagar och redan har jag lärt mig minst tio nya saker.

HEAVEN

Cookiecompo1_large
Jag tycker om rutiner. Jag tycker inte det är tråkigt med rutin, jag tycker det är tryggt. Med bra rutiner, såklart, rutiner som funkar med ens vardag. Jag har precis börjat kommit in i mina rutiner här i Stockholm så går jag och får en ledig dag - mitt i veckan!

Nu blev det ju dock en väldigt fin dag. Jag ställde klockan på tio för att äntligen få sova ut men vaknade nio, redan där hade jag ju en bonus timme (!). Efter det har det varit en renodlad må bra dag med ansiktsmask, nymålade naglar och icke att förglömma lunch med min absolut finaste Alexandra! Avslutade allting med att handla på hemköps kunddag vilket i sin tur leder till att jag nu både har lindt i skåpet och glass i frysen.. Jag skulle ju kunna säga att det är dumt men jag njuter av faktumet att jag får mumsa på glass en onsdag framför några avsnitt big bang theory. Bra dag.

Egentligen skulle jag nog gjort någonting vettigare idag. Exempelvis läst de där fem kapitlen företagsekonomi men jag tror att man behöver dagar som den här. Då man slipper titta på klockan och bara kan glida fram på ett litet moln av bra känslor. Fantastiskt.

DANCE ANTHEM

165536_176435022397820_100000939695751_364534_7647332_n_large
165708_176434979064491_100000939695751_364532_3282592_n_large

Idag tog jag mitt första steg över tröskeln på Danscenter för två timmar balett. It was f-a-b-u-l-o-u-s. Däremot kommer jag hädanefter få klä mig i dräkt och vita tights, vi snackar klassiskt och jag vet inte om jag är helt hundra. Men vad gör man?

DAY 19

Jag gillar inte att ångra saker, jag tänker att man lär sig alltid av allt, även av det riktigt dåliga. Och även fast jag är en mästare på att vela är jag bra på att vara nöjd över de val jag gör. Men ska jag krysta fram något jag ångrar, så är det väl att jag blev ihop med P. Och fortsatte vara ihop med honom ett helt jävla år efter att allt gick på tok. Det kan jag ångra, för jag tror att jag gick miste om så mycket på grund av honom. Och för allt lidande han orsakat mig på avstånd under de snart tre år som gått. Och för att han fortfarande spökar.


Men jag tror att jag lärt mig mycket av det också. Om än en dyrköpt läxa.


RSS 2.0