10.31

"We got this part right, that's for sure. Lot of sucky things in this dimension, bubble baths? Not one of 'em! Know what I mean?"


ON MY WAY


120221

Har en så sjukt bra dag! What's up with that? Började med en riktigt tråkig lektion visserligen men sen gick det bara uppåt. Mötte upp Faye för en lunch på sturekatten och följde upp det med ett besök på You Stockholm. Min plånbok var inte vidare lycklig men jag var ganska nöjd efter sådär en fyra koppar kaffe och tre timmar i frisörstolen! På bussen hem såg jag att jag vunnit en tävling på Katrin Zytomierskas blogg och ska gå och få fina naglar. Vilket jag inte har haft sedan jag tog studenten ungefär.

Kom hem och åt middag i goda vänner lag och blev störd av ett samtal av Skandia Mäklarna. Inbokat lunch möte ang praktik vecka tio - check! Imorgon ska jag ringa mäklarhuset och vi håller tummarna för att det mötet blir inbokat tidigare. Har använt den senare delen av kvällen till att göra klart ett och ett halvt skolarbete och tittat på Buffy.

Måste säga att måndag och tisdag den här veckan har varit väldigt bra. Kan vi hålla tummarna för att min vecka fortsätter såhär?

BLONDIE


Sådär, då var jag ljust ljust blond igen! Back to normal.


VARDAGSLYX


THE BUFFSTER


Hur kan jag ha slutat titta på den här serien? Det blir aldrig dåligt, är alltid känslosamt och precis rätt grad av nördighet när man behöver en paus från trista studier. Måste verkligen ta och köpa de sista fyra säsongerna, eller de första fyra säsongerna eftersom jag köpt serien bakvänt. Woop!

120219

I’m alive! Knappt. Igår hade jag, Faye och Jocke Melodifestivalen-mys hemma hos Faye (hur vad grym var Molly?! och hur usel var Ranelid?!). Sedan fick jag och Faye för oss att vi skulle ut en sväng och dansa och så blev det! Till east för några drinkar, till Ambassadeur tills fötterna värkte och klockan var efter tre, till White Room i ungefär en halvtimme lite bara för att och sen åkte jag hem. Tack fina du för en rolig kväll ♥ Det var länge sedan jag var ute på en lördag och det var verkligen länge sedan jag ramlade innanför dörren när solen gått upp. Det har satt sina spår idag men var länge sedan jag hade så roligt. Champagnen kanske kan ta en del av ansvaret för det dock.


Nu kom jag precis hem efter att handlar middag på Sibylla (det är en sån dag) och tänkte göra som jag alltid gör när jag är trött och nästan apatisk. Alltså bygga en borg i sängen av kuddar och titta på serier. Har redan plöjt mig igenom all daytime tv en söndag som denna och nu är Buffy boxen nästan löjligt lockande. Var ju så länge sedan.


Återkommer imorgon när jag är människa igen.


04.46

På bussen hem till Haninge sådär två och enhalv timme senare än jag tänkt i mitt senaste scenario! Bra kväll? Jag tackar, bockar och utvecklar imorgon! Nu kan ni hålla en tumme för att jag kommer hem säkert utan att somna! Tack.


FOO FIGHTERS



Det finns så många anledningar till att jag avgudar den här mannen. Intervjuer likt den här är bara en anledning men jag delar med mig lite av det. #now. #your face #dave grohl

FREDAGSMYS

Ikväll hade jag tänkt att ta på ett par höga klackar och dansa loss till LMFAO på Café Opera, men sedan jag vaknade imorse har jag nyst mig genom dagen och tänkte att det kanske var en dum idé. Dumma, dumma förkylning. Så nu har jag ätit en fredagslyx middag och gått och handlat lite smågodis. Jag anser att man får unna sig när man är lite nere.

Imorgon tänker jag ha piggnat till för det är zumba på morgonen och sen ska jag spendera kvällen med vänner och melodifestivalen. Ska hänga med Faye för första gången på några månader eftersom hon varit i sydamerika och jag kunde inte vara mer pepp! Ser ut att bli en fin helg.

120217

Frukt och frukost i magen. Färsk, kall frukt. Som juice – fast bättre. Och godare. Och mycket finare att titta på. Detta ska pryda mitt fruostbord oftare! Banan, kiwi och paprika. Havregrynsgröt på fiberhavregryn (aka golvskrap enligt pappa), hemgjord sylt på hallon och jordgubbar. Jag känner att en förkylning är på g och måste boosta mitt imunförsvar. Hej vitaminer. Några andra tips?


MAKE IT FUN!

Och så slänger jag in ett träningtips. “Make it fun”. Känner du att du inte vill, orkar, är sugen, har motivation. Herregud, alla kommer till det stadiet ibland. Välj en träningsform som du är sugen på idag. Det kan vara precis vad som helst. Sätt på din favvo 80-tals låt och freaka ur. Eller ta en promenad till ditt älsklingscafé och köp en lyxig kaffe. Dra med en bra träningskompis och tävla på 5 km. Googla fram träningsvideor på youtube och häng med på vardagsrumsgolvet. Eller bodyrocka loss hemma på köksgolvet eller prova en ny cardiomaskin på gymmet. Gör det kul. Jag har en mapp med inspo bilder som jag kikar på när jag inte alls är sugen, det brukar driva på motivationen!

Om inte det kan du ju alltid lura hjärnan med tanken “jag vill träna”, alternativt att ge själva fan i det.

MUSKELMELLIS

Det behöver inte vara svårare än såhär: 
Keso, banan och müsli. Muskel-mums till mellis!

 


120216

Tumblr_lynp2eacan1qieq9mo1_500_large
Idag är det solsken utanför mitt fönster och det droppar från taken. Fast sist det var liknande väder blev det snöstorm dagen efter så jag tar inte ut någonting i förväg. Är ledig en långhelg och har inga viktiga "måsten" hängandes över mig vilket är jätteskönt! Ska ta tag i lite plugg idag och sen nog bara andas ut och se några avsnitt Borgarias ikväll. Om en och en halv vecka åker jag till Sundsvall för sju dagar och jag börjar få lite ont i magen, men inte mer om det. Hur är allt med er?

HEART


110214 del två

'

120214

Jag vet att som singel ska man vara lite bitter på alla hjärtans dag men jag har en ganska fin dag. Eller jag kan ha gått på den tråkigaste lektionen i hela mitt liv men allting efter har varit ganska awsome. Jag lyckades bli av med min SL-böter och har bokat in både en ansiktsbehandling och en klipp-/färg tid tills nästa vecka. Nu har jag lyckats blivit av med lite plugg och ska gå och handla middag. Sedan åker jag och Maria in till Erica med flera för en myskväll. Riktigt värt.

Happy valentine!
Puss på er.

HAPPY VALENTINE


VARFÖR GÖR NÅGON SÅHÄR?



"There’s just one more thing. One more miracle Sherlock, for me, don’t be dead. Would you do that? Just for me? Just stop it. Stop this!"

19.16

Sitter på pendeltåget påväg in till stan för att hämta upp Sofia på centralen. Det är lycka på hög nivå och jag har en väldigt feel good freeling i magen! Yey!


SHOPPINGBETEENDE

För några dagar sedan gjorde jag en sak som jag tror kan få grava konsekvenser, jag blev medlem på groupon. Det är en hemsida med nya erbjudanden varje dag, nedsatta saker, aktiviteter eller "två för en" deals. Jag håller på att bli ruinerad! Igår köpte jag en aansiktsbehandling med bryn- och fransfärg för femhundrakronor, vilket är billig vardagslyx visserligen. Idag investerade (ja, jag tänker kalla det så) jag i en tandläkartid för tvåhundra. Det var ju visserligen ganska nödvändigt och värt dock.

Men fortsätter det i den här takten kommer jag vara luspank varje månad! Jag är ju så förtjust i vardagslyx för att må bra. Och att då vara utsatt för bra erbjudanden dygnet runt är lite tungt. Skit också..

BILINGUAL


BANANAS FOR BANANA

Jag är lika allergisk mot bruna eller ens för gula bananer som en sann epelektier mot ett trasigt lysrör så i dont to banans in the fridge. Jag gör något bättre. Så fort en banan börjar se misstänksamt gul ut så slantar jag upp den och slänger in den i frysen. Kaboom – bananglass!

Frusen banan smakar egentligen bara banan (no shit) med är ett bra pill-plock-mums-alternativ till glass. Dessutom är dessa små slantar alldeles perfekta att slänga ner en näve smoothien. Då får de vara lite gul/brunare. Det är okej.


POST YOUR OWN HAPINESS

Kloka ord. Jag önskar att jag vore vis. Ett tips som jag brukar använda på andra (och mig själv) är att posta upp (bomba med postit-lappar) viktiga kom-ihågs. Jag skrev om min renoveringsvecka och jag var faktiskt ganska lat med att uppdatera om den men här får ni med er det bästa! Nu pratar vi way beyond ”köp mjölk”, ”mata katten” och ”vattna blommorna, ps glöm ej pelagonierna”. Nu pratar vi ”Du är bäst”, ”Pringle”, ”Du gör min dag”. Alternativt i endast egoboosting-syfte: ”Du är kung”, ”:)” eller ”Fan vad bra du är”.

SHERLOCK HOLMES

Sherlock Holmes & Dr.Watson - totally brilliant

Jag har fått vad man lätt skulle kunna namnge som besatthet igen. BBC-serien Sherlock har snärjt mig ganska bra och jag försöker ta min tid då det bara är tre avsnitt per säsong men det går sisådär. Sedan också att jag vet vad som händer i säsong tre tack vare tumblr gör att jag bara vill komma dit nu nu nu för att se hur allting löser sig! Åh, det är inte bra för mig att ha lugna helger utan planer för då händer sånt här! Såg tre filmer igår också, kändes bra!

BREAKFAST AINT THAT BAD

Mumsfillibabba för en god frukost utan tidspress i sängen. Det är värt mycket! Eller helt utan tidspress är jag inte, har bokat in mig på yoga runt tio och njuter lite av den här morgonen! Det är väldigt sällan jag har en ledig söndag.

20120131-084855.jpg

SHADOW



Nej då, jag längtar inte alls.

SMOOTH CRIMINAL


RSS 2.0