DAY 18

Jag älskar födelsedagar. Alla födelsedagar. Trots att jag fyller år på världens sämsta datum, då nästan alla är bortresta på sista semestern och de som är i stan inte har någon lust att spendera sin sista sommarpeng. Vilket ironiskt nog då det här är "Day 18" är den artonde augusti.


Hur som helst. Förra årets födelsedag var kanske en av de finaste jag haft på äldre dagar. Mamma och pappa var hemma för ovanlighetens skull och vi var ute och åt lunch, de och jag och farfar. På kvällen åt jag middag med mina absolut finaste väninnor. Sedan gick vi till en uteservering och mötte andra fina vänner. Med drinkar och allt, och jag blev lite på lyset. Som avslutning fick jag skjuts hem av C i en liten sportbil med glastak och var helt fascinerad av att jag kunde se stjärnorna. Det var också då under stjärnorna som jag pratade om att bli mäklare för första gången.



CHASING PAVEMENTS

Artwork_images_183461_112987_mark-bennett_large
Idag var det lite som att börja steg två på utbildningen. Man fick lite känslan att dom hånskrattade över faktumet att vi var som invirade i vår trygghet av juridik och ekonomi och inte visste vad som fanns runt hörnet. Så idag har jag hållt i mina första ritningar! Jag har lärt mig vad heldragna och prickade linjer innebär, varför vissa är tjockare än andra och hur man ritar om jag vill påvisa att jag kapar röret mitt i tu ovanifrån. Eller något liknande.. kan väll inte säga att jag är helt hundra på det där riktigt än.

Sedan blev jag klassrepresentant också, verkar aldrig riktigt komma undan det där.

I EFTERHAND



Ikväll ska jag få krama på henne och förungefär en vecka sedan fyllde hon år, då gjorde jag det här. Jag är ganska så bra ibland och kände att ni kunde få ta del av det. Puss på dig Josefine :*

11.47

Nu ska jag och Ida ge oss ut på stan för att uppdatera våra garderober med kläder som ser ut som ovan. Den ni! Varför kanske ni får svar på senare. Eller så skriver jag det först imorgon. Man ska suga länge på de goda karamellerna som farmor brukade säga och det här är en ytterst god karamell.

EN CIGARETTMINUT

Tumblr_lfflxiymh11qan19ko1_500_large

Jag öppnar alla min inlägg med att säga att jag fått pikar om att uppdatera, men det är ju så. Sista dagen av helgen, men jag är ledig imorgon så jag har en dag till - bonus, BAM! Dagarna har glidit förbi i skön takt den här veckan. Jag har ramlat in fint i skolan och även fast kurslitteraturen står och ger mig dömande blickar från bokhyllan trivs jag fint. Hittills har jag inte träffat någon som irriterar mig och på torsdag är vi ungefär 25 personer som ska ut och äta middag. Jag skapade facebookgruppen som drog ihop det hela, Fastighetsmäklare KTH '13 heter vi. Ja, jag är precis så bra.

Nu tänker jag sova, eller spela sims, jag är lite i valet och kvalet som man kan uttrycka sig. Puss på er.

TESTING

Ligger min blogg nere eller har jag raderat den i någon obefintlig fylla för allting är bara vitt?

DAY 17

Precis som med ett ögonblick kan jag inte bestämma mig för ett bästa minne, jag har turligt nog massvis av fina genom åren. Så här har ni några av mina finaste minnen, i bilder;






Anekdot

Jag varnar er redan nu, ni kommer bara att anse att det här är roligt om ni hört mig prata eller hört mig sucka eller stöna över detsamma. Jag kommer ganska bra överens med alla i min klass, med ganska menar jag att jag nog inte sagt hej till mer än en handfull ännu! Hursomhelst har vi blivit en litet gäng på fyra tjejer som håller ihop genom läskiga luncher och mattetal, dom jag satt med första dagen helt enkelt. Idag sitter vi och pratar om tidigare kurser, skolor osv och Faye inser att jag sålt studentmössor varpå följande dialog äger rum:

"Haha, var du på min skola då?" Nej, jag jobbade i Norrland! "Jaha?" Ja eller i Sundsvall då (jag svär att vi redan pratat om detta, exempelvis har jag stenkoll på att hon bor på gärdet) "Men när flyttade du hit då?" Typ, nu? "Så du är inte från Stockholm?" Nej, jag är ju från Sundsvall "..." "..." "..." "Men din dialekt?"

110116

Tumblr_lew2epduld1qbbag1o1_500_large

Jag lovade er en uppdatering igår och det blev ju inte så. Såklart. Kan förklara varför lite senare när jag inte känner mig tvingad att skriva bara för att. Ville bara påpeka att jag lever. Just nu sitter jag och betalar räkningar och beställer kurslitteratur. Ser mina surt förvärvade pengar flyga iväg.

Lagboken för tvåtusenetthundratjuttiofem kronor väntar jag dock med.
Jag orkar inte.

110114

Tumblr_lerq8ysjoo1qze65vo1_500_large
Tumblr_l8qep4l04w1qbyi3no1_500_large
Stockholm5_by_kristinapahomova_large
Imorgon ska jag blogga om allting som händer.
Jag lovar (med å).

110108

Tumblr_l8qpwwiilf1qbcrgio1_500_large


20110101

Tumblr_le4qtumcxi1qa7jilo1_500_large
Tumblr_ld3hyiwdob1qapij1o1_500_large
Tumblr_le8ulezffq1qfmoiho1_500_large
Tumblr_le8un1dlhg1qfmoiho1_500_large

RSS 2.0