.


26. What kind of person attracts you

Tydligen har jag en "typ" fast än jag inte själv tycker det. Typens utseende brukar bestå av brunt hår, antingen i en sån där jag-vill-bara-gosa-ner-mig-i-den-där-kalufsen-hår eller den dära korta versionen lika bra. Sen är det ju klädstilen. Kan inte sätta fingret på det, men det finns sannerligen ett mönster där.

Personlighetsdrag jag är attraherad av:
- Roligt, har ett sinne för humor
- Utåtgående, jag gillar verkligen inte killar som är blyga och tysta
- Arbetsorienterande, hårt arbetande jag uppskattar en kille som har en utbildning och ett bra huvud på sina axlar. Jag är inte intresserad av någon som bara vill flyta genom livet.
- Även en kille som har en bra relation med sin familj. Jag är en stor familjperson trots att min är ganska liten, men jag förstår att inte alla kommer från ett perfekt hem med två föräldrar, men jag skulle vilja att de var familjorienterade.
- Jag vill ha en kille som kan försörja sig, men pengar är inte något jag lägger fokus på. Jag hatar när killar i min ålder skryter om sina pengar och försöker visa upp sig. Det går inte att attrahera mig bara för att du har mycket pengar! (Men naturligtvis, pengar är ett plus men inte vad jag söker efter)
-Liknande värden är viktiga, eller om vi har olika åsikter ang någonting, åtminstone respekt för dessa skillnader. Och jag menar riktig respekt, inte passivt-aggressivt som försöker underminera mig eftersom jag har varit med om detta innan också.

En av mina favoritfilmer är He's Just Not That Into You. Den tar alla för- och nackdelar med en romantisk relation och alla osagda regler och lindar det hela till en film. Den omfattar alla misstag som kvinnor gör som får dem verka alltför behövande och fästa under hela "date" processen. Min favoritdel är när Alex inser att han var kär i Gigi och går till hennes lägenhet som ett försök att laga situationen. Samtidigt som de står utanför hennes dörr och han bekänner sina känslor svarar hon med vad han själv rådde henne. Sedan säger han: "You’re my exception.", det är en av mina favoritscener någonsin och egentligen är det nog allt jag vill ha.

MISS THE MISERY

Feel_good_inc_by_leoriq_large
Jag är i en fas i mitt liv just nu när jag mår så vansinnigt bra. Jag vet inte riktigt vad det är som har hänt men jag trivs fantastiskt fint just här, just nu. Min dag ska spenderas med Sofia och min kväll med mamma och jordgubbar framför so you think you can dance.

110627

Det är lite roligt när man kan gå från jobbet drygt elva timmar efter att man kommit dit och fortfarande känna att man enkelt kunde ha stannat lite till eftersom det knappt känts som någon tid alls.

EN LITEN LÖRDAGSLISTA



Jag hösten 2010

Namn: Ronja Lenander
Piercingar: Noll. För jag räknar inte hål i öronen. 
Tatueringar: Nej. Är sugen, men vet att om jag börjar kommer jag inte kunna sluta.
Längd: 173 cm (ganska lång jämfört med många av mina vänner & mami)
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Blond
Fräknar: I wish.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Absolut inte! Jag älskar att jag flyttat till Stockholm så mycket och trivs med lugnet när jag är i norrland. Skulle däremot gärna ha lite semesterbostäder runtom i världen.
Tycker du att du är attraktiv? För vissa ibland.
Vilket schampo använder du? Kerastase
Vad är du rädd för? En massa saker. Att gå hem själv om natten (ibland), vissa stora män, att bli lämnad, otrohet, att bli sviken, att bli ensam, att dö, att någon jag älskar ska dö, insekter osv osv...
Gillar du berg- och dalbanor? Ja! Mycket


Brunette-cigar-cigarette-fashion-girl-model-favim.com-46731_large

Senaste…
Filmen du hyrde? The social network (som förövrigt var awsome)
Filmen du köpte? Skönheten & Odjuret
Låten du hörde: Har det mesta av Foo Fighters på repeat atm, svårt att säga!
Låten du laddade ner? Get ur freak on av Missy Elliott (för nostalgiska orsaker)
Personen du ringde? Sofia Svensk
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg? Chuck (älskar det!)
Person du tänkte på? Det kan jag inte säga.


Favorit…

Låt: Just nu lyssnar jag extremt mycket på... behöver vi gå igenom det här igen?
Sak att göra: Vakna upp i en säng i morgonsolen med den jag tycker om. Äta med mina vänner (bästa kombon är mat och vänner). Sitta på en uteservering, dricka ett glas vin och prata tills solen går ner. 
Sport: Softboll!
Kläder: Just nu älskar jag min hallonröda klänning. Annars är svarta jeans alltid en favorit.
Film: Skönheten & Odjuret. Love Actually. Stardust. Snatch.
Bil: Audi 
Serie: Scrubs/True blood i mitt <3


Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Ha ha ha. Gud ja.
Gråtit över en flicka? Ja men såklart! Jag har gråtit över allt man kan gråta över!
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Hmm nej inte direkt. Men har råkat hamna mitt i slagsmål några gånger.
Blivit arresterad? Nej



Antal…
Gånger du varit kär? 2
Gånger ditt hjärta brustit? Två
Hjärtan brustet på grund av dig? Ett
Tjejer du kysst? Vet ej. När man fyllehånglade med sina tjejkompisar på hemmafester, räknas det?
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Det är ganska så svårt att svara på, vad räknas?

Tumblr_ldj3ag3vi21qelrico1_400_large

Senaste…
Boken du läste? Tar mig igenom Och himlens vida väv och njuter av varje sida.
Personen du fick e-mail av? Min chef Catarina
Personen du fick brev av? Fick en postavi som jag ska hämta ut idag tänkte jag.
Personen du fick sms av? Sofia Svensk
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Blir ganska ofta då jag bor hemma över sommaren.
Saken du köpte? Kommer på riktigt inte ihåg? Min Foooo t-shirt?

SANDBOX



"The Sandbox Interviews The Foo Fighters! Quite possibly the funniest Foo Fighters interview on Youtube. Seriously, why are you not watching it right now? It includes the phrase “Dave would suck a cock" "

Nu ska jag ge mig, jag lovar!
Tror jag.

WALK



Jag hade inte hittat några videor till det nya albumet alls förrän nu. Eller så kanske jag bara inte hade letat på riktigt. Hur som helst är jag glad att dom aldrig slutar göra den här typen av creepy nördiga storytelling videor. Kärlek!

WASTING LIGHT

erasereplace:  last.fm’s top tracks for April 10-17. look at all that foo.

last.fm’s top tracks for April 10-17.

look

at

all

that

foo.

Ballad of the Beaconsfield Miners

marianuum:  My collection of Foo Fighters studio-albums.

Okej. Det här kommer vara en Foo Fighters blogg i åtminstone en dag, det är något ni får leva med helt enkelt. Eller så får ni komma tillbaka typ i övermorgon.. men här har ni en till anledning varför dom är guld!

In May 2006, Grohl sent a note of support to the two trapped miners in the Beaconsfield mine collapse in Tasmania, Australia. In the initial days following the collapse, one of the men requested an iPod with Foo Fighters album In Your Honor, to be sent down to them through a small hole. Grohl's note read, in part, "Though I'm halfway around the world right now, my heart is with you both, and I want you to know that when you come home, there's two tickets to any Foos show, anywhere, and two cold beers waiting for yous. Deal?" In October 2006, one of the miners took up his offer, joining Grohl for a drink after Foo Fighters acoustic concert at the Sydney Opera House. Grohl wrote an instrumental piece for the meeting, which Grohl pledged he would include on the band's next album. The song appears on Foo Fighters Echoes, Silence, Patience & Grace.

fooooooo :)

"Thank you! I never thought we were the band that would play the stadium. After sixteen years and seven albums.. just, thank you!"

Det finns ett oförglömligt ögonblick i Foo Fighters dokumentär ”Back and forth”. Medan fyrverkerierna blommar ut över Wembley torkar Dave tårarna över jublet från 85 000 fans. Taylor stirrar nästan skräcklaget tagen mot publikmassan. I samma film har sångaren just frågat hur fan hans band har kunnat bli så stort. I kväll gör Dave Grohl samma sak – tackar de svenska fansen och frågar sig hur Foo Fighters kan stå här på Stadion, 16 år senare. Men svaret är enkelt. Det finns få om ens några rockfilurer där värmen lyser igenom så tydligt att det inte ens spelar någon roll att volymen, riffen och distdårskapen har grävt gigantiska katakomber i hörselgångarna. Allt verkar rimligt ändå.

Jag säger tack själv och är väldigt lycklig över att ha varit stundtals tjugo meter från en av mina absoluta favoriter of all times. There goes my hero, watch him as he goes.

<3


Det här tyckte jag var fint!

save the world


Snacka om att lyckas förvandla en smash-hit, som jag redan är barnsligt förtjust i,  till en hemskt vacker och känslosam låt.

110621

Okej, så jag har inte direkt varit världsbäst på senaste tiden. Jag har gett er ungefär en youtube video i veckan och inte uppdaterat något om mitt så kallade "sundsvallsliv" som Marie döpt det. Mest för att det känns som om hela jag tagit en paus när jag kommit hit tror jag.

Som om jag tryckt på paus, klivit ifrån mitt riktiga liv och tagit några steg tillbaka.

Förstå mig fel, jag har det fantastiskt fint i norrland. Men imorgon åker jag till Stockholm för en snabbvisit och jag känner hur hela jag skulle velat stanna längre än 24timmar. Det kryper lite i kroppen so to speak.

ARRÅH!



RSS 2.0