Fuck Yeah Game of Thrones


Dom har precis släppt det första materialet från inspelningarna av nästa säsong. Winter is coming next spring, april rättare sagt och jag kunde nog inte vara mera nördig.

I KISSED A GIRL


FREDAGSMYS


111125 (senare)

Okej så jag var inte direkt tidseffektiv utan spenderade två timmar efter träningen med att fingra på julklappar men nu sitter jag trotsallt nyduschad i en nystädad lägenhet och väntar på att Ida ska ramla in! Vi ska för-fira första advent eftersom jag jobbar på söndag och mysa med årets första glögg och pepparkakor med ädelost. Den riktiga sorten, inte den på tub!

111125

Idag har jag förhoppningsvis en till någolunda effektiv dag. Vi får se om jag har blivit bättre på att planera min tid! Planen ligger på att få lägenheten städad innan jag åker till träningen vid lunch, sen handla lite mat och dom julsaker jag känner att jag saknar för att komma hem och plugga innan Ida ramlar in. Håller ni en tumme så hörs vi lite senare?

300 LÅTAR PÅ 27 MINUTER OCH 46 SEKUNDER



BEST STORY EVER

dizzlizz:  fluffmyb0ner:  nickthedinosaur:  So yesterday I went to Starbucks because I had like four dollars in my wallet and I was thirsty. Anyways, after the lady took my order like usual they ask you what your name is right? Well being me and all in my head I was like “The name Nick is too boring let’s spice this mother fucker up”. So I told the lady my name was Voldemort in the most calm way I could and for like two minutes she looked at me like I was fucking crazy. So I awkwardly walked away and sat down for like another five minutes or so until my drink came, and when I looked at the name on the cup I couldn’t help but to laugh for the longest time.  Win  when the human race is excellent like this, i am so happy

"So yesterday I went to Starbucks because I had like four dollars in my wallet and I was thirsty. Anyways, after the lady took my order like usual they ask you what your name is right? Well being me and all in my head I was like “The name Nick is too boring let’s spice this mother fucker up”. So I told the lady my name was Voldemort in the most calm way I could and for like two minutes she looked at me like I was fucking crazy. So I awkwardly walked away and sat down for like another five minutes or so until my drink came, and when I looked at the name on the cup I couldn’t help but to laugh for the longest time. Win! When the human race is excellent like this, i am so happy!"

111123

Idag är det en riktig höstdag här i Stockholm, i november, finn ett fel. Det är regnigt, grått och jag har precis spenderat en och en halv timme i skolan utan någon egentlig mening. När det står "övning" är det inte självklart att vad som menas är "arbeta på grupparbetet", okej? Det var inte heller värt för mig att kliva upp klockan sju för att komma till den insikten.

Jag har ett ton saker att stryka från min lista över saker att göra och tänkte försöka ha en produktiv dag. Har börjat koka en kopp te och tänker sätta mig ner med Praktisk Husbyggnadsteknik, ja, det är precis så fantastiskt som det låter. Åtminstone tills Tabatha's Salon Takeover börjar, sen kanske jag blir lite sidetracked!

Håller er uppdaterade!

LBD


111120



Nu ska jag berätta någonting konstigt för er och Sofia få inte panik nu jag lovar att jag tar hand om mig. Jag har ingen aptit längre! Jag äter ju fortfarande för att jag har en hjärna och tränar ganska hårt, det skulle lixom inte fungera annars! När jag äter tycker jag att det är gott men jag är inte sugen, inte hungrig?! Vad är grejen med det? Jag har alltid älskat att lag mat och främst att äta den, men nu vet jag inte riktigt vad som har hänt. Tossigt.

THE FINAL SHOT

 themed party challenge twenty-five // through the years
gleeminime:  Now and then …

"I was 11, the exact age when harry went to school, when the first movie came out. Started reading the books at 8. I'll never forget the reaction of the people in the theatre when it was over. I am now 21, Harry Potter will always be a part of my childhood and it will always be a sweet, happy, exciting adventure of a memory in my adulthood. Thank you JK Rowling for making an amazing series of books. Thank you to the actors for bringing it to life on film"

Ibland blir jag nostalgisk, vad ska jag säga? All twilight hysteri har fått mig att vilja läsa om min favorit bokserie och det är en av mina största önskningar i jul. Böckerna på engelska, inbundna med vuxna omslag (viktigt)! Jag vet att ni är minst tre som läser det här som tänker ge mig julklappar i december och jag lovar att jag blir lycklig. Tills dess njuter jag av att läsa om svenska böcker med nötta pärmar och klottrade födelsedagshälsningar.

111119

Tumblr_lulmzctvpr1r0ec8wo1_500_large


Jag har en riktig me-me-me helg. Förhoppningsvis är jag ledig från jobbet imorgon också så att den får fortsätta lite längre. Jag har egentligen inte gjort någonting alls men det har varit vansinnigt skönt! Egentligen skulle jag nog gjort någonting vettigare idag. Exempelvis läst de där böckerna fulla med byggteknik men jag tror att man behöver dagar som den här. Då man slipper titta på klockan och bara kan glida fram på ett litet moln av lugn. Är i stort behov av det.


För det mesta har jag lekt med min iPhone, den är fantastiskt fin och jag är väldigt nöjd! Har fortfarande lite ångest över priset men om vi tänker i pay per use är det nog ganska lugnt. Mitt materialistiska hjärta bankar enormt!


GLEE



Because I absolutely adore this cast <3 I love them.

RUMOUR HAS IT


Breaking Dawn


Oavsett så tycker jag att Breaking Dawn pt. 1 var en av de bästa filmerna hittills. Har visserligen lite svårt för vissa bitar av redigeringen och gillar den rena stilen som användes i New Moon lite mer än CSI effekterna och överspelandet. Men i det stora hela ser jag fram emot November 2012 och hade en riktigt fin kväll med Marie och Olivia igår!


111114

Blä.

500 DAYS


111110

Okej så jag har blivit ganska bra på att uppdatera nu men ni är fortfarande usla på att kommentera, känner att jag har några frågor på det?

GLEEKS

 sashas-stuff:  during the ‘America’ performance

I nearly left the real me on the shelf.

Tumblr_lrctr2qsbe1qgje5uo1_500_large

Okej så jag är tillbaka igen, vid liv skulle man kunna säga men det kanske är att överdriva. Jag vet att det nog känns som att jag mjölkar det här som händer med min familj nu for all it's worth men det har slagigt mig hårdare än jag tror ni förstår. Troligen för att jag skrattar när jag pratar om det. Men det där med mig och styrka ni vet, det är min akilleshäl.

Jag insåg det när jag fick svar på tentan idag. Dels för att jag började fundera på vem jag skulle ringa först eftersom jag inte räknade med att de sedan skulle berätta för varandra och dels för att jag verkligen inte trodde att jag skulle klara den. Inte för att jag pluggat uselt eller tyckte att det gick dåligt utan för att jag ända tills svaren låg ute verkligen inte kunde bry mig mindre. Och jag har gått runt så sedan juli. Jag går igenom rörelserna, gör allting halvdant men jag har verkligen inget hjärta. Jag bryr mig inte riktigt och det är ganska illa.

111108

321573_253653498011589_100001008235674_744172_702023338_n_large

Stare at my reflection in the mirror: "Why am I doing this to myself?". Losing my mind on a tiny error, I nearly left the real me on the shelf. The more I try the less it's working 'cause everything inside me screams. Yes, no's, egos, fake shows, like WHOA! Just go, and leave me alone! Real talk, real life, good love, goodnight, with a smile; that's my home! No...

Seeing is deceiving, dreaming is believing. It's okay not to be okay. Sometimes it's hard to follow your heart. Tears don't mean you're losing, everybody's bruising. Just be true to who you are.

BLUEPRINT

Tumblr_lezs3uxajy1qdwahko1_500_large
Tumblr_lu22sle2zv1qafc06o1_1280_large

Okej så det var ett tag sedan jag bloggade och även fast det har sina olika anledningar hävdar jag mest att jag varit för upptagen med att titta på hus. Helt seriöst. Det har vari lite som att börja steg två på utbildningen. Man får lite känslan att dom hånskrattade över faktumet att vi var som invirade i vår trygghet av juridik och ekonomi och inte visste vad som fanns runt hörnet. Så förra veckan har jag hållt i mina första ritningar! Jag har lärt mig vad heldragna och prickade linjer innebär, varför vissa är tjockare än andra och hur man ritar om jag vill påvisa att jag kapar röret mitt i tu ovanifrån.

Eller något liknande.. kan väll inte säga att jag är helt hundra på det där riktigt än.

RSS 2.0