110523

"Jag drömmer om att få känna att utbildningen känns rätt, på en gång gärna. Jag drömmer inte om vänner eller lycka för på den fronten känner jag mig bra. Jag har tackat ja till KTH. Den 14 januari ropas jag upp i Haninge."

Det känns som om det har gått år sedan jag skrev det här, som om jag har rest till andra sidan jorden och tillbaka. Om exakt en vecka packar jag ihop det sista i min lägenhet och åker till Sundsvall för sommaren och hur skönt det än ska bli att få vara hemma med gamla vänner, släkt och lugnet har jag inget sug alls. "Awww Somebody's got a frowny face!"

Jag skrev även i januari att jag inte drömmer om nya vänner men jag kunde nog inte haft mer fel. I fyra månader har jag lärt känna personer som kan få mig att skratta så enormt mycket, och som älskar att berätta saker lika mycket som jag. Vänner som lyssnar på mig, utmanar mig och ber mig skärpa till mig när jag gnäller för mycket. I sommar väntar förhoppningsvis fyra olika resor i Sverige och imorgon tänker vi ha våran egna "last supper" innan tentafesten på fredag som blir det officiella hejdå-et. Det känns både jätteroligt och inte okej på samma gång.

Kommentarer
Postat av: ida

vi älskar dig också!

2011-05-23 @ 23:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0