120328

Ni vet hur sist jag skrev något här hävdade jag att det var en bra dag? Idag är ingen bra dag. När jag vaknade imorse fick jag ringa min mor och säga att jag valt att åka till Sundsvall dagarna innan påsk (då jag sedan vänder tillbaka med henne och firar påsk i Stockholm) på grund av tre enkla anledningar. Ett, även om det bara är en dag får jag träffa min far då han inte firar påsk med oss i år utan åker till Prag. Jag har inte frågat med vilka pågrund av anledningar som några av er vet om. Två, jag får en möjlighet att krama om mina fina vänner och min mamma i några extra dagar. Och icke att förglömma, min hund. Tre, för ungefär sjutton timmar sedan fick jag reda på att en av mina finaste och definitivt min mest dansanta väninna "hade diagnosticerats med Lymfom, Lymfkörtelscancer".

Jag vill säga att det ger mig perspektiv men helt ärligt vill jag bara ge henne en kram. Och spela om Heavenly Sword för att få möjligheten att döda någonting eftersom jag blir arg när jag är ledsen. Jag är ledsen för att hon är en av de mest genuina och fina människor jag känner och även om jag ser framför mig att hon kommer hantera det här med en stor dos styrka önskar jag att hon inte behövde hantera det alls. Oavsett så ser jag fram emot att äta Ben & Jerry och fangirla som jag bara kan med henne när jag är i Sundsvall och för att förklara mina tankar runt allting i ett enkelt citat; She will be fine because she has to be fine, that's how important she is to me.

Efter det fina uppvaknandet har jag spenderat min dag i skolan med skatterätt, vilket ungefär gav mitt humör en boost i fel riktning även om jag känner att jag förstår mest allting. Ikväll skulle jag ha tränat men jag bytte ut det mot en godisskål i knät och regn utanför mitt fönster. Skulle det få för sig att sluta regna tänker jag gå till Ica och köpa margarin så jag kan baka bullar.. och köpa pepsi, det hade verkligen varit trevligt med pepsi.

Jag hade iallafall en intervju på Fastighetsbyrån i tisdags, den gick riktigt bra.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Puss!

2012-03-28 @ 20:51:09
URL: http://noisywords.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0